Pongmassangka, Carolina Oghata. (2023). Modification of gohu ikan, konro bakar and es pisang ijo to promote east indonesian cuisine globally (SKRIPSI SK) . Tangerang: Universitas Pradita.

Pongmassangka, Carolina Oghata. Modification of gohu ikan, konro bakar and es pisang ijo to promote east indonesian cuisine globally (SKRIPSI SK). Tangerang: Universitas Pradita, 2023. Text.

Pongmassangka, Carolina Oghata. Modification of gohu ikan, konro bakar and es pisang ijo to promote east indonesian cuisine globally (SKRIPSI SK). Tangerang: Universitas Pradita, 2023. Print.